Kort handledning till den heliga skrifts kännedom af G. F. Helsingius - Helsingius, Gustaf Fredrik (kirjoittaja.) (1851)
Imprimatur: Åbo domkapitel 5.2.1851 A. Victor Favorin.
Keywords: 22; Raamattu; raamattutieto