Linguae finnicae brevis institutio, exhibens vocum flectiones per casus, gradus & tempora, nec non partium indeclinabilium significationem, dictionumq[ue] constructionem & prosodiam. Ad usum accommodata - Petraeus, Aeschillus Olai (kirjoittaja.); Brahe, Per (dedikaation kohde.); Stodius, Martinus Henrici (dedikaation kohde.); Favorinus, Georgius Matthiae (dedikaation kohde.) (Aboae: imprimebat Petrus Wald, an. 1649, 1649)
Tekijä dedikaatiosta.
Keywords: 809.454.1; suomen kieli; kielioppi; oppikirjat