Ensimmäiset pookstawit Jumalan sanasta, eli kysymyxet lapsille edespandawat, se on: ne ensimmäiset ja yxikertaisimmat kysymyxet christillisesä opisa, joitten tygö pannut wastauxet lasten ymmärryxeen ja muistohon painettaman pitää, hamasta sijtä, kuin he rupewat puhumaan, nijn ikää myöden sijhen asti, kuin he a.b.c. kirjan ja catechismuxen, sisäldä ja ulkoo lukemaan selkiästi oppineet owat. Edesannetut yxikertaisille; waan erinomattain nijlle awuxi, jotka yhteisen-kansan seasa lapsia kirjaa lukemaan opettawat, kuinga heidän opettamisen siwusa, myös opetus-lastensa ymmärryxet, sijhen kuin he lukewat, johdattaman pitää, sitä oikein ymmärtämään. Daniel Godeniuxelda. Mutta nytt suomalaisille suosioxi, ruotzin kielestä suomen kielexi käätyt ja wälimitten paratut - Godenius, Daniel (Stockholmisa: prändätty Kuningallisesa suomalaisesa prändisä, Joh. Arv. Carlbohmin omalla kulutuxella, 1774, 1774)
Arkit: A-B8.
Keywords: 23; katekismukset