De libris raris 2 - Porthan, Henrik Gabriel; Alopaeus, Petrus Johannes; Frenckell, Johan Christopher II (kirjapaino, Turku, 1785-1814); Turun Akatemia; Royal Academy of Turku; Regia Academia Aboensis; Kungliga akademin i Åbo (Aboae : typis Frenckellianis, [1792], 1792)
Arkit: 1 arkintunnukseton lehti, C-F4 G2. - S. [2] tyhjä.
Keywords: harvinaiskirjat