Institutiones pneumaticae - Flachsenius, Jakob; Hansson, Peter (kirjapaino, Turku, 1654-1679); Turun Akatemia; Royal Academy of Turku; Regia Academia Aboensis; Kungliga akademin i Åbo; Kempe, Axelius Andreae; Thauvonius, Abrahamus Georgii; Justander, Ericus Johannis; Miltopaeus, Martinus Aeschilli (Aboae : imprimebat Petrus Hansonius Acad. typ., anno M.DC.LXIV. [1664], 1664)
Dedikaatio: Petrus Brahe.
Keywords: 1600-luku; metafysiikka