De vita rustica - Scarin, Algothus Asmundi; Grundström, Axelius Johannes; Kämpe, Johan (kirjapaino, Turku, 1729-1753); Turun Akatemia; Royal Academy of Turku; Regia Academia Aboensis; Kungliga akademin i Åbo (Aboae : excud. Joh. Kaempe, Reg. Acad. typ, [1748], 1748)
Invokaatio: Q.B.V.
Keywords: maatalous