Chronicon episcoporum Finlandensium 54 - Porthan, Henrik Gabriel; Castrén, Ericus; Frenckell, Johan Christopher II (kirjapaino, Turku, 1785-1814); Turun Akatemia; Royal Academy of Turku; Regia Academia Aboensis; Kungliga akademin i Åbo (Aboae : in officina Frenckelliana, [1800], 1800)
Painovuosi nimekkeestä.
Keywords: kirkkohistoria