De religione & ecclesiasticâ administratione - Gyldenstolpe, Michael Olai; Forlundius, Laurentius Andreae; Wald, Peder Eriksson (kirjapaino, Turku, 1642-1653); Turun Akatemia; Royal Academy of Turku; Regia Academia Aboensis; Kungliga akademin i Åbo; Georgius Erici (Aboae : imprimebat Petrus Wald, Acad. typ., 1650., 1650)
Arkit: 1 arkintunnukseton lehti, 2F-2H8, 1 arkintunnukseton lehti.
Keywords: historia