Kansalliskirjasto Käsikirjoituskokoelma: Yleisluettelo yksityisarkistoissa olevasta kuva-aineistosta (Kansalliskirjasto, 2000)
Kuvaluettelo sisältää tietoja yksityisarkistojen kuva-aineistoista.
Keywords: kirjastoluettelot