Kotelossa. - Mehtola, Johanna (2022)
Monet hyönteiset aikuistuvat koteloissa, joista jotkut liikkuvat ja ääntelevätkin.
jufo:0
Keywords: kotelot (biologia); hyönteiset; muodonvaihdos; puppor; insekter; metamorfos (biologi)