SULASOL : musiikki- ja järjestölehti : Suomen laulajain ja soittajain liiton jäsenlehti. - Sulasol, Suomen laulajain ja soittajain liitto; Sulasol, Suomen laulajain ja soittajain liitto. Nuorten kuoroliitto (Helsinki : Suomen laulajain ja soittajain liitto, 1951)
Suomen laulajain ja soittajain liiton jäsenlehti. Sisältää mm. kuoromusiikin uutisia ja tietoja kuorokursseista, konserttikalenterin, artikkeleita, kuorojen kuulumisia ja tietoja eri piirien tulevista tapahtumista.
Alanimeke kannessa myöhemmin: Musiikinharrastajien lehti.
Julkaistu myös verkkoaineistona 1996-
MERGED FROM (FI-MELINDA)009326898 + (FI-MELINDA)010009459
MERGED FROM (FI-MELINDA)017526279 + (FI-MELINDA)000586861
Keywords: Sulasol, Suomen laulajain ja soittajain liitto; Music -- Periodicals; kuoromusiikki; kuorot; laulumusiikki; ammattiliitot; mieskuorot; musiikki; naiskuorot; orkesterit; sekakuorot; musiikkilehdet; blandade körer; damkörer; fackförbund; körer; körmusik; manskörer; musik; musiktidskrifter; orkestrar; vokalmusik; Suomi; Finland; jäsenlehdet; musiikkilehdet; aikakauslehdet; kausijulkaisut; medlemstidningar; musiktidskrifter; periodika; tidskrifter