Propofoli-infuusion käyttö medetomidiinilla esilääkityillä koirilla - Viitanen, Sanna; Heinola, Teppo; Raekallio, Marja (1998)
Summary: The use of propofol infusion anesthesia in dogs premedicated with medetomidine.
Aineisto ei ole enää saatavissa Elektra-palvelun kautta. Tarkista aineiston saatavuus muualta.
Tekstitiedosto (1 tiedosto ; 52664 tavua).
Julkaistu myös painettuna.
Internet-yhteys ; www-selain ; Adobe Reader.
Keywords: eläinlääkintä; anestesiologia; propofoli; medetomidiini; nukutus; koira; veterinärvård; anestesiologi; propofol; medetomidin; narkos; hund; rauhoitus -- eläinlääkintä