Tapaus Waldburg : mitä Keisari-Venäjän "ohranan" asiamiehen paljastukset kertovat valtiollisesta poliisista? - Kujala, Antti (1997)
Referat: Fallet Waldburg : vad avslöjanden av en agent för den kejserliga ryska "ohranan" berättar om den hemliga polisen.
Aineisto ei ole enää saatavissa Elektra-palvelun kautta. Tarkista aineiston saatavuus muualta.
Tekstitiedosto (1 tiedosto ; 22794 tavua).
Julkaistu myös painettuna.
Internet-yhteys ; www-selain ; Adobe Reader.
Keywords: Walmqvist, Torsten Georg; Parmanen, Eino I; Valpas, Edvard; turvallisuuspoliisi; historia; vakoilu; autonomian aika; säkerhetspolis; historia; spionage; autonoma tiden; Venäjä; Ryssland