Strindbergiä kolmella vuosikymmenellä - Koski, Pirkko (2003)
Huoneteatterin ensiesittäytyminen ; 'Haluamme etsiä ihmistä' ; Halveksittu ja Voimakkaampi ; Teatteri Jurkka juhlii ; Uuden ajan Kuolemantanssi ; [Lähdeviitteet]
Keywords: 1900-luku; 1900-talet; Theater. -- Finland. -- Helsinki. -- History. -- 20th century; teatterihistoria; teatteritaide; historia; teaterhistoria; teaterkonst; historia; Suomi; Helsinki; Finland; Helsingfors