Tverinkarjalaiset : karjalaisten muutto Tverin lääniin - Virtaranta, Pertti (Koltat, karjalaiset ja setukaiset : pienet kansat maailmojen rajoilla, 1995)
Summary: Tver Karelians.
Keywords: Kujola, Juho; Tverinkarjalaisten ystävät; Tverinkarjalaisten kulttuuriseura; statistics : census : Tver Carelia; fieldwork : Karelian : Tver Carelia; development of literary language : Karelian; tilastot : väestönlaskenta : Tverin Karjala; kenttätyö : karjalan kieli : Tverin Karjala; kirjakielen kehitys : karjalan kieli; karjalaiset : Tverin Karjala; Karelians : Tver Karelia; Tverin Karjala