Siirtolaisturistit : Pohjois-Amerikan suomalaisten matkat "vanhaan maahan" - Kero, Reino (Matkakuumetta : matkailun ja turismin historiaa, 1994)
Summary: Emigrant tourists : the travels of the North American Finns to "the old Country".
Keywords: matkailu; amerikansuomalaiset; siirtolaiset; suomalaiset; turism; amerikafinländare; migranter; finländare; Suomi; Pohjois-Amerikka; Finland; Nordamerika