Maahanmuuttajien kotoutuminen 7 vuoden seurannan valossa - Perhoniemi, Riku; Jasinkaja-Lahti, Inga (Finnish Journal of Ethnicity and Migration, 2007)
Abstract.
Keywords: maahanmuuttajat; kotoutuminen (maahanmuuttajat); seuranta; invandrare; integration hos invandrare; uppföljning; Suomi; Finland