Hoitotieteellinen tutkimus Tampereen yliopistossa - Åstedt-Kurki, Päivi; Paavilainen, Eija (Hoitotiede, 2002)
Tiivistelmä.
Keywords: perheet; perhehoito; hoitotiede; hoitotyö; tutkimus; yliopistot; familjer; familjevård; vårdvetenskap; vårdarbete; forskning; universitet; Tampere; Tammerfors