"Mitä sit tarvii alkaa siäl esittämää yhtää mitää" : tallityttöjen sukupuoliperinne performatiiveina. - Ojanen, Karoliina (2006)
Horse stable girls' gender folklore and performatives.
Keywords: tytöt; nuorisokulttuuri; ratsastus; sukupuoliroolit; sukupuoli; diskurssianalyysi; sukupuolierot; harrastukset; esittäminen; kielenkäyttö; ilmaisu; flickor; ungdomskultur; ridning; könsroller; kön; diskursanalys; könsskillnader; hobbyer; framförande; språkbruk; uttryckande