Kohti uutta varallisuusoikeutta - Pöyhönen, Juha (Lakimies, 1997)
Towards a new legal theory of property rights.
Keywords: yksityisoikeus; varallisuusoikeus; systematiikka (biologia); privaträtt; förmögenhetsrätt; systematik (biologi)