TY - GEN TY - GEN T1 - Kuluttajan altistuminen kampylobakteerille lihan välityksellä JF - Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti VO - 29 IS - 6 SP - 44 OP - 48 A1 - Mikkelä, Antti, kirjoittaja A1 - ranta, jukka, kirjoittaja A1 - Gonzalez, Manuel, kirjoittaja A1 - Hakkinen, Marjaana, kirjoittaja A1 - Tuominen, Pirkko, kirjoittaja LA - fin YR - 2015 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/arto.013359656 KW - elintarviketurvallisuus KW - elintarvikevalvonta KW - liha KW - kampylobakteerit KW - broilerinliha KW - livsmedelssäkerhet KW - livsmedelsövervakning KW - kött KW - campylobakterier KW - kycklingkött KW - riskinarviointi ER -