Toivoa ilmassa 30 vuotta suomalaista kiljuhanhen suojelutyötä. - Tolvanen, Petteri; Markkola, Juha; Nieminen, Pekka; Kaartinen, Riikka; Øien, Ingar Jostein; Toming, Maire; Pynnönen, Jyrki; Eskelin, Toni; Pessa, Jorma; Mikander, Nina; Leinonen, Seppo; Kostet, Jari; et al. (2015)
30 years of Finnish conservation work for the Lesser White-fronted Goose.
jufo:0
Hb1605
Keywords: muutto; eläinkannat; luonnonsuojelu; kiljuhanhi; uhanalaiset lajit; migraatio (biologia); linnut; eläimistön suojelu; flyttning; djurbestånd; naturskydd; fjällgås; utrotningshotade arter; migration (biologi); fåglar; faunavård