Arkipsykologinen rationalisointi ja yhteiskuntatiede - Ylikoski, Petri (Tiede & edistys : Tutkijaliiton aikakauslehti, 2011)
Summary: Folk psychological rationalization and social sciences.
Keywords: von Wright, Georg Henrik; filosofit; selittäminen; ymmärtäminen; kausaliteetti; tieteenfilosofia; rationaalisen valinnan teoria; yhteiskuntatieteet; tutkimus; metodologia; rationaalisuus; filosofer; förklaring; förståelse; kausalitet; vetenskapsfilosofi; teorin om rationella val; samhällsvetenskaper; forskning; metodologi; rationalitet; arkipsykologinen rationalisointi; rationaalisen valinnan teoria2