TY - GEN TY - GEN T1 - Tarvitaanko aistinvaraisen tutkimuksen asiantuntemusta Suomessa? T2 - Kolumni JF - Kehittyvä elintarvike VO - 18 IS - 5 SP - 5 A1 - Tuorila, Hely LA - fin YR - 2007 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/arto.013095598 NO - Maailmalla aistinvaraisen arvioinnin asiantuntijat ovat kysyttyjä elintarvikealalla, Suomessa kysyntä on ollut vähäistä. KW - aistinvarainen arviointi KW - elintarvikkeet KW - kuluttajatutkimus KW - tuotekehitys KW - korkea-asteen koulutus KW - elintarviketeollisuus KW - elintarvikeala KW - osaaminen KW - korkeakouluopetus KW - sensorisk bedömning KW - livsmedel KW - konsumentundersökning KW - produktutveckling KW - utbildning på högskolenivå KW - livsmedelsindustri KW - livsmedelsbranschen KW - kunnande KW - högskoleundervisning KW - Suomi KW - Finland KW - Helsingin yliopisto ER -