Pietarin virolaiset ja suomalaiset : Vertaileva historiallinen tutkimus 1700-luvulta vuoteen 1917. Sosiaalihistoriallinen ja demografinen aspekti - Pullat, R. (Turun historiallinen arkisto, 1974)
Summary s. 50-51.
Keywords: väestötutkimus; suomalaiset; virolaiset; venäjänsuomalaiset; ulkosuomalaiset; befolkningsundersökning; finländare; ester; finländare i Ryssland; utlandsfinländare; Pietari; Venäjä; S:t Petersburg; Ryssland