Lentävä hollantilainen - Wagnerin arkkityyppi, 'esi-merkki' ja ikuisesti palaava myytti - Tarasti, Eero (Synteesi : Suomen taidekasvatuksen tutkimusseura ry:n ja Jyväskylän yliopiston taidekasvatuksen laitoksen julkaisu, 2005)
Alkusoitto ; I näytös ; II näytös ; Kommentteja I ; III näytös ; Kommentteja II
Keywords: Wagner, Richard, : 1813-1883 : Der fliegende Holländer, WWV63; Flying Dutchman