TY - GEN TY - GEN T1 - Food associated listeriosis, yersiniosis, and botulism : new DNA-based methods for studying the infection routes, controlling the spread and assessing the risks in food production = Elintarvikeperäinen listerioosi, yersinioosi ja botulismi : uudet molekyyligeneettiset menetelmät taudinaiheuttajien infektioreittien selvittämisessä, leviämisen torjumisessa ja elintarviketuotannon riskien kartoittamisessa JF - Publications of the Finnish Research Programme on Environmental Health (SYTTY) IS - 1 SP - 276 OP - 285 A2 - Korkeala, Hannu A2 - Asplund, Kristiina A2 - Autio, Tiina A2 - Björkroth, Johanna A2 - Fredriksson-Ahomaa, Maria A2 - Hellström, Sanna A2 - Hielm, Sebastian A2 - Hyytiä, Eija A2 - Jalava, Katri A2 - Korte, Tiina A2 - Lindström, Miia A2 - Lundén, Janne A2 - Markkula, Annukka A2 - Nevas, Mari A2 - Miettinen, Maria A2 - Oksa, Leena A2 - Siitonen, Anja A2 - Hallanvuo, Saija A2 - Lukinmaa, Susanna A2 - Rinttilä, Teemu A2 - Skurnik, Mikael A2 - Kiljunen, Saija A2 - Pajunen, Maria A2 - Söderholm, Lotta LA - eng YR - 2002 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/arto.012875087 KW - Listeria monocytogenes KW - Clostridium botulinum KW - elintarvikehygienia KW - bakteerit KW - elintarvikkeet KW - listerioosi KW - botulismi KW - ruokamyrkytys KW - elintarviketuotanto KW - riskit KW - molekyyligenetiikka KW - tutkimusmenetelmät KW - livsmedelshygien KW - bakterier KW - livsmedel KW - listerios KW - botulism KW - matförgiftning KW - livsmedelsproduktion KW - risker KW - molekylärgenetik KW - forskningsmetoder KW - Yersinia enterocolitica KW - Yersinia pseudotuberculosis KW - yersinioosi ER -