Neljäs maailmansota : huomioita japanilaisesta ulkopolitiittisesta keskustelusta. - Korhonen, Pekka (1990)
Summary.
Keywords: ulkopolitiikka; sisäpolitiikka; kansainväliset suhteet; utrikespolitik; inrikespolitik; internationella relationer; Japani; Japan