Agricolan Uusi testamentti ja ensimmäiset Raamattumme - Kiuru, Silva (Virittäjä : Kotikielen seuran aikakauslehti, 1993)
Zusammenfassung: Die Übersetzung des Neuen Testaments von Agricola und die ersten finnischsprachigen Bibeln (1642 und 1685).
Keywords: Agricola, Mikael; Raamattu : uusi testamentti; Raamattu; Bibeln; 1548; 1642; 1685; suomen kieli; raamatunkäännökset; vertaileva tutkimus; käännökset; kielihistoria; finska; bibelöversättningar; jämförande forskning; översättningar; språkhistoria; uusi testamentti