Kainuussa esiintyvä kansanrunous varhaisimmassa kirjallisuudessa - Aittola, Marjatta (Faravid : Pohjois-Suomen historiallisen yhdistyksen vuosikirja, 1991)
Summary: Folk poetry in Kainuu in the earliest literature.
Keywords: kansanrunous; folkloristiikka; folkdiktning; folkloristik; Kainuu; Kajanaland