Antiikki ja muinaiset kansat Turun akatemian väitöskirjoissa 1640-1713 - Ilva, Jyrki (1990)
Abstract: Antiquity and ancient peoples in the theses of old University (Academy) of Turku 1640-1713.
Keywords: 1600-luku; 1600-talet; oppihistoria; historia; antiikki; tutkimus; lärdomshistoria; historia; antiken; forskning; turun akatemia