Kalevala ja historiallinen todellisuus - Vahtola, Jouko (Faravid : Pohjois-Suomen historiallisen yhdistyksen vuosikirja, 1986)
Summary: The historical reality behind the Kalevala.
Keywords: Kalevala; folkloristiikka; folkloristik