TY - GEN TY - GEN T1 - Nonproteolyyttinen Clostridium botulinum : potentiaalinen riski minimaalisesti prosessoiduissa elintarvikkeissa JF - Suomen eläinlääkärilehti : Suomen eläinlääkäriliiton jäsenlehti VO - 105 IS - 4 SP - 176 OP - 181 A2 - Hyytiä, Eija A2 - Hielm, Sebastian A2 - Lindström, Miia A2 - Korkeala, Hannu LA - fin YR - 1999 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/arto.012444787 AB - Abstract: Nonproteolytic Clostridium botulinum - a potential risk in minimally processed foods. KW - Clostridium botulinum KW - ruokamyrkytys KW - kala (elintarvikkeet) KW - elintarvikkeet KW - elintarvikehygienia KW - botulismi KW - tyhjiöpakkaukset KW - kalavalmisteet KW - bakteerit KW - pakkaukset KW - matförgiftning KW - fisk (livsmedel) KW - livsmedel KW - livsmedelshygien KW - botulism KW - vakuumförpackningar KW - fiskprodukter KW - bakterier KW - förpackningar KW - tyhjiötekniikka KW - food hygiene KW - foodborne diseases KW - poisoning KW - fish KW - fish products KW - vacuum packaging KW - bacterioses ER -