Viurusuo vastaan Vapo. - Halkka, Antti (1998)
Natural peatlands continue to decline.
Kansanliike Viurusuon pelastamiseksi Outokummussa.
Keywords: soidensuojelu; turpeennosto; turvemaat; turve; kansalaistoiminta; ympäristövaikutukset; suojelu; tuotanto; myrskydd; torvtäkt; torvmarker; torv; medborgaraktivitet; miljöeffekter; skyddande; produktion (verksamhet)