Politiikkaa ihmisten välissä - Parvikko, Tuija (Tiede & edistys : Tutkijaliiton aikakauslehti, 1997)
Summary: Politics between people : on Hannah Arendt's conception of politics.
Keywords: Arendt, Hannah; poliittinen toiminta; teoriat; politiikantutkimus; tutkijat; yhteiskuntafilosofia; politisk verksamhet; teorier; politologi; forskare; samhällsfilosofi