Persoonallisesti merkittävä oppimiskokemus on semioottinen merkki. - Silkelä, Raimo (1996)
Personally-significant learning experience is a semiotic sign.
Abstract: Personally-significant learning experience is a semiotic sign.
Luokanopettajiksi opiskelevien persoonallisesti merkittävät oppimiskokemukset: semioottisen merkki- ja merkitysteorian soveltaminen.
Keywords: oppiminen; oppimisprosessi; kokemukset; semiotiikka; merkitykset (semantiikka); aikuiset; inlärning; inlärningsprocess; erfarenheter; semiotik; betydelser (semantik); vuxna