Kaupunki ja taidehistoria - Nikula, Riitta, 1944- (1996)
Abstract: The city in art history.
Keywords: taidehistoria; kaupungit; taidefilosofia; kaupunkitutkimus; konsthistoria; städer; konstfilosofi; stadsforskning