Baskerilinja : Unto Salo 60 vuotta - Korkeakoski-Väisänen, Kristiina, 1951-; Pickering, Outi, 1952- ([Turku] ; Vammala : [Turun yliopistosäätiö] : [Vammalan kirjap.], 1988)
Summaries.
Artikkelien nimekkeet ja kuvatekstit myös engl.
Juhlakirja Turun yliopiston arkeologian professori Unto Salon 60-vuotispäivän kunniaksi 10.9.1988.
Keywords: Salo, Unto, -- 1928-2019.; arkeologia; historiallinen arkeologia; esihistoria; muinaisjäännökset; rautakausi; keskiaika; juhlajulkaisut; arkeologit; asutushistoria; hautalöydöt; historia; arkeologi; historisk arkeologi; förhistoria; fornlämningar; järnåldern; medeltiden; festskrifter; arkeologer; bebyggelsehistoria; gravfynd; historia; archaeology; Finland -- antiquities -- study; Suomi; Länsi-Suomi; Varsinais-Suomi; Hepojoki (Kaarina : kylä); Piikkiö; Masku; Turku; Naantali; Finland; Västra Finland; Egentliga Finland; Hepojoki (S:t Karins : by); Pikis; Masku; Åbo; Nådendal; juhlajulkaisut; festskrifter