Meidän Marski : kaskuja ja anekdootteja Suomen marsalkasta - Sinerma, Martti, 1933-2007.; Valitut Palat (yhtiö) ([Helsinki] : Valitut palat, 1997)
Tiivistelmä. Tähän kirjaseen kootut Mannerheim anekdootit ja kaskut ovat vain osa niistä, joita liikkuu tai on liikkunut julkisuudessa. Monet ovat sellaisia, ettei niitä julkisuudessa ole ollut, mutta joidenkin elämäkertojen ja päiväkirjojen julkaisujen yhteydessä ne ovat putkahtaneet päivänvaloon.
Kansialanimeke: Suomen marsalkka kaskujen kuvaamana.
Lisäliite teokseen: Mannerheim, tuttu ja tuntematon.
Keywords: Mannerheim, Carl Gustaf Emil, -- 1867-1951.; kaskut ja anekdootit; huumori; presidentit; marsalkat; upseerit; henkilöhistoria; anekdoter; humor; presidenter; marskalkar; officerare; personhistoria; kaskut -- presidentit; anekdootit -- marsalkat; Suomi; Finland; anekdootit; elämäkerrat; muistelmat; vitsit; huumori; memoarer; vitsar; humor