Ålands hemvärn 1939-1940 - Tudeer, Erik, 1931-; Dahlman, Nils.; Eklund, Klas.; Isaksson, Martin; Lappalainen, Matti; Peltonen, Pekka; Harjula, Juha.; Sotatieteen laitos; Sotahistoriallinen seura; Suomi. Puolustusvoimat. Sotatieteen laitos ([Helsinki] : Sotahistoriallinen seura, 1990)
Summary: The homeguard of Åland 1939-1940 / Juha Harjula.
Summary: The homeguard of Åland 1939-1940.
Tiivistelmä: Ahvenanmaan kodinturvajoukot.
Särtr.: Krigshistorisk tidskrift nummer 9, 1990.
13.7.1
Keywords: Ålands hemvärn; 1939-1940; historiikit; maanpuolustustyö; historia; siviilipuolustus; talvisota; historiker (verk); försvarsarbete; historia; civilförsvar; vinterkriget; Ahvenanmaa; talvisota; Ahvenanmaa; Åland