Ensimmäisen maailmansodan aikainen maalinnoitus Espoossa - Laine, Sirkku (Espoon kaupungin tekninen keskus, 1998)
Sammandrag: Befästninsverken från första världskriget i Esbo.
Keywords: 1914-1918; linnoitukset; ensimmäinen maailmansota; historia; linnoittaminen; paikallishistoriat (historiikit); fästningar; första världskriget; befästande; lokalhistoriker; kulttuuriperintö; kulttuurihistoria; paikallishistoriat; Espoo; Esbo