Hailuodon keskiaika - Julku, Kyösti, 1931-2007.; Satokangas, Reija, 1958-; Pohjois-Suomen historiallinen yhdistys (Rovaniemi : Pohjois-Suomen historiallinen yhdistys, 1988)
With English summaries.
Julk. virh. ISBN 951-95473-71
S. 197-200: Bibliografia : Hailuotoa koskeva tieteellinen ja tieteellisluontoinen kirjallisuus vuoteen 1988 saakka / Reija Satokangas.
Keywords: asutushistoria; kirkkorakennukset; suomen kieli; murteet; länsimurteet; aluebibliografiat; historia; paikallishistoriat (historiikit); arkeologia; kaivaukset; muinaisjäännökset; bebyggelsehistoria; kyrkobyggnader; finska; dialekter; västfinska dialekter; regionala bibliografier; historia; lokalhistoriker; arkeologi; utgrävningar; fornlämningar; Pohjois-Suomi; Hailuoto; Pohjois-Pohjanmaa; Pohjois-Suomi; Karlö; Norra Österbotten; Norra Finland