Marcus Henrici Helsingius : humanisti ja teologi varhaisortodoksian Suomessa - Heininen, Simo (Suomen kirkkohistoriallisen seuran toimituksia = Finska kyrkohistoriska samfundets handlingar, ISSN 0356-0759, 1974)
Zusammenfassung.
Keywords: Helsingius, Marcus Henrici, : kuollut 1609; Helsingius, Marcus Henrici, : Turun katedraalikoulun rehtori : kuollut 1609; Helsingius, Marcus Henrici; Raamattu; Bibeln; 1500-luku; 1600-luku; 1500-talet; 1600-talet; katedraalikoulut; kirkkohistoria; teologia; historia; oppihistoria; teologit; raamatuntulkinta; eksegetiikka; reformaation aika; käännökset; suomen kieli; puhdasoppisuus; henkilöhistoria; katedralskolor; kyrkohistoria; teologi; lärdomshistoria; teologer; bibeltolkning; exegetik; reformationstiden; översättningar; finska; renlärighet; personhistoria; Turku; Suomi; Åbo; Finland; puhdasoppisuus : Suomi; katedraalikoulut : Turku